• Het is opnieuw een bewogen seizoen geweest. Waarbij opnieuw de competities zijn stilgelegd. Maar inmiddels mogen we weer volleyballen en hebben we weer kunnen trainen. Maar het hervatten van de competities lijkt lastiger te zijn dan verwacht. Door de vele besmettingen kunnen teams op dit moment eigenlijk niet spelen. Wedstrijden die gepland stonden worden afgelast.

  Zelf had ik moeten begeleiden bij wedstrijden in de top-divisie. Eerst in Gouda, maar die wedstrijd kon geen doorgang vinden. Vanwege de besmettingen met de omikron-variant van Covid-19. Vervolgens kreeg ik een wedstrijd in Capelle, bij de dames van VCN. En ook deze wedstrijd ging niet door. Tenslotte stuurde de aanwijzer mij naar Soest, bij SoVoCo. Driemaal is scheepsrecht zou je denken. Dus deze wedstrijd werd ook afgelast. Ik vrees dat we dit vaker mee gaan maken zolang iedereen bij een besmetting in quarantaine moet. Hoe lang dit gaat duren weet ik niet. Ik heb geen kristallen bol en ben ook nog eens geen wetenschapper. Ik kan alleen maar hopen dat de besmettingen terug lopen en het normale leven weer opgepakt kan gaan worden.

  Binnen het bestuur hebben we afscheid moeten nemen van Marco Balk als penningmeester. Om voor hem moverende redenen heeft hij dit besluit moeten nemen. Dat is zeer spijtig maar iets dat we moeten respecteren.

  Gelukkig heeft Tessa de Kruif aangeboden de functie, voorlopig, in te willen vullen. Dat geeft ons wat ruimte om te zoeken naar een nieuwe penningmeester. Tessa krijgt ondersteuning van Arjen Koster. En ook daar zijn we heel blij mee.

  Vorig najaar is beloofd dat er een extra ALV gehouden zou worden om de financiën van NVC, meer in het bijzonder de begroting toe te lichten.

  Dat wordt woensdag 23 februari 2022, aanvang 19:30 uur. Noteer de datum alvast in de agenda. We gaan ervan uit dat, op het moment van schrijven, dit op afstand, via Zoom zal gaan. Mochten we meer ruimte krijgen en is Merwestein beschikbaar, dan laten we dat weten.

  Van de voorzitters

  Willem Blankevoort en Sander Bos

  Hieronder nog een leuke aanbieding die we jullie niet wilde onthouden!

  Vul je op de klant kaart je Nevobo ID in, dan ontvang je nog eens 5% korting. In totaal dus 15% voordeel! De code geldt op het héle assortiment, dus profiteer in februari. https://www.volleybaldirect.nl/

   

  NVC Nieuwegeinse Volleybal Club

  KvK 30226716

  IBAN NL52INGB0002700049

  Lidmaatschap: ledenadministratie@nvc-nieuwegein.nl

  Financiën: penningmeester@nvc-nieuwegein.nl

  Verenigingszaken: secretaris@nvc-nieuwegein.nl

  Website: https://www.nvc-nieuwegein.nl

  Facebook (nieuw!): https://www.facebook.com/VolleyballeninNieuwegein