• Sponsor de club via Sponsorkliks!

  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Nieuwegeinse Volleybal Club NVC, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Nieuwegeinse Volleybal Club NVC ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, HEMA, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Nieuwegeinse Volleybal Club NVC. En nogmaals, het kost je niets extra! 

  Wil je Nieuwegeinse Volleybal Club NVC ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Nieuwegeinse Volleybal Club NVC. Voor jou een kleine moeite, voor onze club zijn het directe inkomsten.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Nieuwegeinse Volleybal Club NVC. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Nieuwegeinse Volleybal Club NVC hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch Nieuwegeinse Volleybal Club NVC weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Nieuwegeinse Volleybal Club NVC is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Nieuwegeinse Volleybal Club NVC dan niets op.

  Bezoek de SponsorKlikspagina van Nieuwegeinse Volleybal Club NVC op:
  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5133

  Of bekijk hier de uitlegvideo!