• Word sponsor van NVC!

  Als een van de meest succesvolle sportclubs in de regio, hebben we een lange traditie van uitmuntendheid en een passie voor het volleybalspel. Ons doel is om onze spelers de best mogelijke training en ontwikkeling te bieden, zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken. 

  We zijn altijd op zoek naar geweldige sponsors die ons willen helpen onze doelen te bereiken. Als sponsor van onze volleybalclub krijgt u niet alleen de kans om betrokken te zijn bij een gepassioneerde lokale gemeenschap, maar investeert u ook in de ontwikkeling van onze jonge talenten. 

  Volleybal is een teamsport, waarbij samenwerking en leiderschap essentieel zijn voor succes. Door de Nieuwegeinse Volleybal Club te sponsoren, kunt u uw bedrijf associëren met deze waarden en zo de interne teamgeest en leiderschapskwaliteiten van uw medewerkers versterken.

  Kom gerust eens meetrainen of volg een volleybalclinic met collega’s!

  Vanzelfsprekend heeft u als sponsor van Volleybalclub Nieuwegein tevens een unieke manier om uw bedrijf te promoten. Onze club is actief op sociale media en organiseert tal van evenementen, waardoor u uw naamsbekendheid in de regio kunt vergroten en uw klantenkring kunt uitbreiden.

  Als sponsor van onze volleybalclub helpt u ons om onze spelers te voorzien van de best mogelijke uitrusting, trainingsfaciliteiten en coaching. Uw steun draagt bij aan ons succes, onze toekomstige groei en we zouden vereerd zijn om met u samen te werken.

  Het sponsoren van de Nieuwegeinse Volleybal Club kan voorts een fiscaal aantrekkelijke manier zijn om uw bedrijf te promoten in verband met de aftrekbaarheid van periodieke kosten in het kader van de belastingen. 

  We bieden een verscheidenheid aan sponsormogelijkheden aan, waarmee u kunt kiezen welke optie het beste past bij uw bedrijf en uw budget. Of u particulier bent, een klein bedrijf heeft dat net begint, of een groot bedrijf dat al jaren in de regio gevestigd is, we hebben een sponsorpakket dat bij u past.

  Sponsort u liever een specifiek team of bepaald spelmateriaal, zoals volleyballen? Of heeft u andere ideeën of wensen? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via sponsor@nvc-nieuwegein.nl. Ook voor alle andere vragen over sponsoring kunt u hier terecht. 

  Bedankt voor uw interesse in het sponsoren van de Nieuwegeinse Volleybal Club. We kijken ernaar uit om van u te horen en om samen te werken aan onze gemeenschappelijke waarden en doelen. 

  Hieronder vindt u onze sponsormogelijkheden

  U kunt een eenmalige bijdrage overmaken. Dit kan via deze QR code

  Of word vriend van NVC vanaf €100,= per jaar, Dit kan via onderstaande QR code.

  je krijgt dan:
  - Vermelding (bedrijfs)naam op website
  - Vermelding (bedrijfs)naam op social media (FB en Insta)
  - 1 persoon VIP gast bij exclusief evenement, bijvoorbeeld opening of sluiting seizoen.
  (meerdere personen tegen meerprijs per persoon)

  Hieronder vindt u onze sponsorpakketten