• Vereniging

    NVC is een gezellige, levendige en ruimdenkende volleybalvereniging in Nieuwegein. Onze club heeft ongeveer 120 leden, variërend in de leeftijd van zes tot ruim zestig. Veel van onze teams nemen deel aan de competitie op verschillende niveau’s. In het seizoen 2021-2022 komt ons eerste heren team uit in de derde divisie en het eerste dames team speelt in de promotieklasse. Ook in de jeugd zijn de verschillende klassen goed vertegenwoordigd. Als club hebben we een aantal talententeams die door hun trainers intensief worden getraind om de top van het volleybal te bereiken. Ook is er meer dan genoeg ruimte voor recreatief volleybal en een hoop gezelligheid.

    De thuisbasis van onze club is sinds 2013 het sportcomplex Merwestein in Nieuwegein. Doordeweeks vinden daar de trainingen plaats en op vrijdag en zaterdag worden hier alle thuiswedstrijden gespeeld. Merwestein is zeer goed bereikbaar en heeft een groot (gratis) parkeerterrein.

    Tijdens de thuiswedstrijden is de tribune gevuld met veel publiek en worden er veel liederen gezongen om onze teams aan te moedigen. De sfeer is altijd top! De brasserie van Merwestein, H20, is het decor van feesten en evenementen van NVC.