• Vereniging

  NVC is een gezellige, levendige en ruimdenkende volleybalvereniging in Nieuwegein. Onze club heeft ongeveer 125 leden, variërend in de leeftijd van zes tot ruim zestig. Veel van onze teams nemen deel aan de competitie op verschillende niveau’s. In het seizoen 2024-2025 komt ons eerste heren team uit in de derde divisie en het eerste dames team speelt in de promotieklasse. Ook in de jeugd zijn de verschillende klassen goed vertegenwoordigd. Als club hebben we een aantal talententeams die door hun trainers intensief worden getraind om de top van het volleybal te bereiken. Ook is er meer dan genoeg ruimte voor recreatief volleybal en een hoop gezelligheid.

  De thuisbasis van onze club is sinds 2013 het sportcomplex Merwestein in Nieuwegein. Doordeweeks vinden daar de trainingen plaats en op vrijdag en zaterdag worden hier alle thuiswedstrijden gespeeld. Merwestein is zeer goed bereikbaar en heeft een groot (gratis) parkeerterrein.

  Tijdens de thuiswedstrijden is de tribune gevuld met veel publiek en worden er veel liederen gezongen om onze teams aan te moedigen. De sfeer is altijd top! De brasserie van Merwestein, H20, is het decor van feesten en evenementen van NVC.

   

 • Clubregels

  Contributie
  Bekijk hier hoe de contributie voor het seizoen 2023 – 2024 en 2024-2025 zijn vastgesteld.

  Nieuwegein Stadspas korting
  NVC doet mee aan de Nieuwegeins Stadspas regeling. Houders van een N-pas krijgen korting op de contributie. Pashouders t/m 18 jaar krijgen zelfs een volledige vrijstelling van de contributie. Om in aanmerking te komen voor de korting moet jaarlijks vóór 1 september of binnen één maand na inschrijving een fotokopie van de geldige N-pas bij de ledenadministratie en penningmeester worden ingeleverd. Een scan of foto sturen per email mag ook.

  Trainingen & Wedstrijden
  Doorgaans beginnen de wedstrijden in september en eindigt het seizoen ergens in april. De trainingen lopen doorgaans vanaf eind augustus tot en met mei. Bekijk hier ons trainingsrooster

  Wedstrijdtenue
  Kijk hier voor meer informatie over NVC kleding

  Kom je van een andere vereniging?
  Indien je de afgelopen twee jaar lid bent geweest van een andere vereniging, ben je verplicht om bij het inschrijfformulier een schuldvrijverklaring in te leveren. Deze verklaring is bij de penningmeester van je oude vereniging te krijgen. Indien achteraf blijkt dat je de afgelopen twee jaar wel lid van een andere vereniging bent geweest, worden de eventuele boetes van de NEVOBO aan je doorberekend.

  Wat nog meer?
  NVC doet meer dan volleyballen alleen. We doen ons uiterste best om activiteiten te organiseren zoals toernooien, feesten en een jeugdkamp. Wil je helpen dit organiseren? Laat dit dan weten via: communicatie@nvc-nieuwegein.nl

  Nieuws
  Om NVC-leden op de hoogte te houden verschijnt op deze website, op de home pagina, het laatste nieuws. Maar kijk ook eens op Facebook en Instagram!

  Ouders
  Alle ouders zijn meer dan welkom om te komen aanmoedigen bij wedstrijden. Elk team heeft een teammanager. Deze deelt ouders, van welk (jeugd)team dan ook in om de teldiensten te draaien, de tenues te wassen, of om te rijden naar uitwedstrijden.

  Bekijk hier ook eens onze gedragsregels!