• NVC Ed Lasut Bedrijventoernooi

    Op donderdag 28 maart jl. vond het NVC Ed Lasut Bedrijventoernooi plaats. Dit toernooi is vernoemd naar de initiatiefnemer van het evenement, Ed Lasut, een voormalig bestuurslid van NVC die helaas in 2021 is overleden. We eren zijn nagedachtenis door dit toernooi jaarlijks te organiseren.

    Dit jaar werd het toernooi iets eerder gehouden dan gebruikelijk, vanwege de sluiting, sloop en nieuwbouw van Merwestein. De familie van Ed Lasut stelde ook dit jaar weer de prijzen ter beschikking. Elly, de vrouw van Ed keek de hele avond toe vanaf de tribune, terwijl Feikje, zijn dochter actief meedeed aan het volleybaltoernooi met collega’s, vrienden en familieleden.

    Er waren dit jaar 16 teams aangemeld, het maximale aantal. Het is leuk om te zien dat veel deelnemende bedrijven elkaar nog herkennen van voorgaande edities. Voorafgaand aan het toernooi konden deelnemers genieten van een heerlijk buffet in de Brasserie, verzorgd door Merwestein. Na een kort welkomstwoord aan alle deelnemers en de familie Lasut, door onze voorzitter (tevens deelnemer) Sander Bos, begon het toernooi.

    Het was een gezellige en sportieve avond, waarbij af en toe de meest onwaarschijnlijke reddingen te zien waren. Er werd fanatiek gestreden, maar het plezier stond altijd voorop! Langs deze weg willen we alle vrijwilligers bedanken die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan het succes van dit toernooi. We hopen iedereen - bedrijven, spelers en vrijwilligers - volgend jaar weer te mogen verwelkomen op ons gezellige toernooi. 🏐🎉