• We gaan weer op kamp!

  Heb jij zin in een spannende uitdaging? Ben je tussen de 8 en 18 jaar? Lijkt het jou leuk om samen met andere jeugd-volleyballers een weekend vol met sport, spel, volleybalactiviteiten en bosspellen te beleven? 

  Schrijf je dan snel in voor het NVC-Kamp! 2, 3 en 4 juni 2023!!

  Het jeugd kamp is een leuk en sportief weekend waar je nieuwe of al bekende vrienden en vriendinnen ontmoet. Tijdens het kamp worden er spellen en toernooien gehouden. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en lol maken met elkaar. Je hoeft geen topspeler/competitiebeest te zijn om mee te gaan. Wel moet je kunnen doorzetten, het leuk vinden om samen met anderen in een team te zitten en open staan voor nieuwe vrienden. En dit jaar slapen we ook in tenten! 🏕️ En last but not least een weekend zonder je ouders kunnen! 

  Heb jij al deze bovenstaande kwalificatie eisen? Ben je enthousiast geworden en wil je dolgraag mee op kamp en mag het van je ouders? Geef je dan snel op! Vul dan het inschrijfformulier in en lever dit zo snel mogelijk in op de les bij je trainer.

  De kosten van het kamp zijn dit jaar €65,00 p.p. voor het hele weekend
  Of €40,00 p.p. voor 1 nachtje (za-zo)
  Heb je een Nieuwegein Stadspas? Vermeld dit dan op het inschrijfformulier.

  Na de inlevering van de inschrijving nemen we contact op met jouw ouders.
  Zij zullen een mail ontvangen met daarop alle benodigde informatie.

  Wil je nog meer informatie over het kamp? Of heb je vragen? Stel ze dan gerust. Wij zijn per mobiel (06-12178090) en e-mail (communicatie@nvc-nieuwegein.nl) te bereiken.

  Wij zien jouw inschrijving graag snel tegemoet!