• Lid worden?!

  Onze vereniging heeft leden in de leeftijd van 6 tot 70+. Iedereen speelt op zijn/haar eigen niveau volleybal in de juiste leeftijdsklasse, de een puur recreatief, de ander om de top te bereiken. Lid worden bij NVC betekend veel gezelligheid en sportplezier.

  Nieuwe leden

  Ben jij benieuwd naar onze vereniging en wil je graag een keer meetrainen? Dat kan, je mag namelijk 3x gratis meetrainen om de sport en het team te ervaren en de sfeer te proeven. Stuur hiervoor een mailtje naar onze secretaris (secretaris@nvc-nieuwegein.nl). 

  Heb je al een paar keer meegetraind en wil je lid worden? Nog beter. Welkom! Vul onderstaand formulier in zodat we de aanmelding kunnen verwerken.

  NB: Met het invullen van het aanmeldingsformulier machtigt u tevens de NVC tot het innen van van de contributiegelden (via automatische incasso) en mogelijk overige aan de NVC lidmaatschap gerelateerde kosten.

  Keertje meetrainen?

  Je mag 3x gratis meetrainen voordat je lid wordt. Stuur een email naar: secretaris@nvc-nieuwegein.nl en vermeld hierin je naam, leeftijd, volleybalervaring en je telefoonnummer. Dan nemen we contact met je op!

 • Aanmeldformulier

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Opzeggen?

  Jammer dat je ons wil verlaten.

  Als je lid bent van NVC ben je dat voor een heel seizoen. Wil je opzeggen, doe dat dan VÓÓR 1 juli van het nieuwe seizoen. Zeg je later op, dan ben je voor het hele seizoen contributie verschuldigd. Dit staat in de statuten van onze vereniging.

  Voor jeugdleden is er een uitzondering. Zij kunnen per half jaar opzeggen, dus ook VÓÓR 1 december.

  Opzeggen doe je door een brief (met afmeldingsformulier) te sturen naar de ledenadministratie p/a Carel Vosmaerhove 7 3438 HR Nieuwegein, of een e-mail te sturen naar ledenadministratie@nvc-nieuwegein.nl.